Wie, wat waar…

Wie, wat, waar...

Het was een heerlijke avond en het werd een heel mooi huwelijksaanzoek. Met twee hindernissen. De eerste was dat ik de sleutel van de Porsche op mijn werklocatie in Doetinchem liet liggen en in veel te korte tijd heen en weer moest vliegen. Ik maak mij zorgen over CJIB-post. Maar de avond van de aanstaande bruidegom verzieken leek mij nóg erger. Tweede iets meer ludieke hobbel was dat de aanstaande bruid zich niet makkelijk liet verleiden om met de auto naar de aanzoeklocatie te komen. Ze had een borreltje op en hoewel nog volledig nuchter, was haar prima gedachte: "Ik ben een politievrouw. En ook al is het maar één wijntje: ik rijd niet". Uiteindelijk kwam zij toch nog. Op de fiets. Het werd adembenemend leuk. Een schitterende locatie, twee politiemensen die al lang samen zijn en dat nu gaan bezegelen met een huwelijk. "Nou kom dan op met die foto's", zult u dan zeggen. Nou nee, nog even niet. Want beiden gaan voor de buitenwereld hun huwelijk nog even geheim houden. Het wordt voor de gasten een verrassing. Vandaar wat algemenere foto's. Wél van de schitterende ring die de bruid kreeg. Klein tipje van de sluier dan: ze trouwen in het voorjaar 2018....

Scroll Up
Terug