Diversen. force.01

frapping force, Porsche 912, Porsche 356, Theo Leenders, Jan de Ru, Gerd Hendrikx, Willem Anker, Marten Maring, Ton Dellebeke, Theo Leenders, Jan Otten, Hans Jacobs, brug over de Gouwe,A12, rijksweg 12

Deze foto;
Een ploeg AVD-ers wordt gebriefd over hun missie van deze dag : een frapping force. Ofwel een controle met veel voertuigen en personeel op een klein gebied en vaak voor een specifiek doel. Deze controle werd gehouden op de huidige A12. Exacte locatie was een kleine parkeerplaats langs de noordelijke rijbaan, op een paar honderd meter voor de “Gouwe brug” (brug over de Gouwe). Deze brug is later omgebouwd tot het huidige aquaduct onder de Gouwe.
Derde van rechts is de Opperwachtmeester Theo Leenders die hier de leiding heeft. Mooi te zien is dat de AVD op dat moment meerdere types Porsches in de vloot heeft te weten de 356 en de 912. De controle van deze dag werd verricht met totaal vijf voertuigen en tien verkeerssurveillanten. Elders op onze databank, als u zoekt onder de term frapping force, treft u nog een foto aan van deze controle. De donateur van deze foto gaf aan dat op de afbeelding van links naar rechts vermoedelijk te zien zijn Jan de Ru, Gerd Hendrikx, Willem Anker, ?, Marten Maring, Ton Dellebeke, Theo Leenders, Jan Otten, Hans Jacobs.

error: Content is protected !!